Cem Yılmaz’dan Karakomik Filmler geliyor!

0
471

Arif v 216 sonrasında yeni projesi merakla beklenen Cem Yılmaz’ın, geçtiğimiz aylarda vizyon tarihleri belli olan Karakomik Filmler 1 ve Karakomik Filmler 2‘nin yönetmenliğini üstlenmekle beraber başrolünde de yer alacağı açıklanmıştı.

Toplamda birbirinden bağımsız dört hikâyenin anlatılacağı filmlerin her biri, 60 dakika kadar sürecek iki farklı hikâyeyi anlatacak. 13 Ağustos’ta çekimlerine başlanacak olan bu iki filmlik projenin kadrosunda yer alacak isimler netleşmeye başlarken, Yılmaz’ın pekçok kez beraber çalıştığı Özkan Uğur ve Zafer Algöz’ün yanı sıra kadroya dahil olan bir diğer isim Cem Davran oldu.

Şimdilik kesinleşen kadrosunda Ozan Güven, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Cem Davran ve Can Yılmaz’ın olduğu Karakomik Filmler 1, 18 Ocak 2019; Karakomik Filmler 2 ise 15 Mart 2019 tarihinde vizyona girerek seyirciyle buluşacak.

CMYLMZ Fikir Sanat ve NuLook’un yapımcılığını üstlendiği, UIP’nin dağıtımcılığını gerçekleştirecek filmle ilgili Cem Yılmaz’ın resmi hesabından paylaşılan yeni film görsellerinde ise henüz tamamı açıklanmayan oyuncu kadrosuna dair ipuçları yer alıyor.

Karakomik Filmler’i merakla bekliyoruz! 😉

Yorum bırak

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz