Hollywood’un güzel yıldızı Scarlett Johansson bugüne dek deneyselden bilim kurguya, romantik komediden tarihi drama pek çok tür filmde boy gösterdi. Ancak yeni projesi gündemdeki yıldıza yepyeni bir deneyim sunuyor, zira “R rated” yani 18+ türü komedi filmi Rock That Body yıldızın bu türdeki ilk deneyimi olacak.

Neyse ki güzel oyuncu yardım almak konusunda zorlanmayacak, zira filmin kadrosunda komedilerin sevilen yüzleri yer alıyor. Ghostbusters’la seyircilerin karşısına çıkacak olan Kate McKinnon, 22 Jump Street’in yıldızı Jillian Bell ve Broad City’den tanıdığımız Ilana Glazer da filmin kadrosunda yerini almış durumda. Filmin bir diğer yıldızı da Zoe Kravitz olacak. Paul W. Downs ve Lucia Aniello’nun yaratıcı kadroyu üstlendiği filmde Down aynı zamanda filmin oyuncusu, Aniello da yönetmeni olacak.

Geşen yıl, çekilemeyen en iyi senaryoların değerlendirildiği Black List’e giren film, çılgın bir bekarlığa veda partisi veren bir grup kız arkadaşı konu alacak. Kiraladıkları villada eğlenen karakterlerimiz bir kaza sonucu çağırdıkları erkek striptizciyi öldürüyorlar. Henüz karakter rolleri belli olmasa da tahminimiz Downs’un erkek striptizciyi, Hollywood’un sevilen yıldızlarından oluşan kadronun da filmin parti yapan genç kadınlarını canlandıracağı yönünde.

Yorum bırak

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz